Сайт Лотоса » на главную страницу
домойFacebookTwitter

Форумы Лотоса



Ну вот и всё :)
Эти Форумы Лотоса завершают своё существование, как и было запланировано
Новые Форумы Лотоса ждут всех и каждого. Новый подход, новые идеи, новые горизонты.
Если хотите продолжать старые темы, то открывайте их на новом форуме под тем же названием и оставляйте в первом сообщении ссылку на старую тему.

Заходи для виживання людської цивілізації на планеті Земля

 

| Еще
Автор Сообщение
mikbor
Новичок
Сообщения: 1
Темы: 1
Откуда: Ukraine, Volyn
Профиль ЛС

Карма: 0
Заходи для виживання людської цивілізації на планеті Земля

На поддержку концепции господина Жака Фреско заявляю, что его идея выживания нынешней цивилизации на новых социоэкономических и политических основаниях существует давно в информационном поле Земли и плавно опускается одновременно в умы и сердца тех особей челочеческого общества на Земле, которые за уровнем своего сознания достигли внутренней готовности для восприятия таких, на первый взгляд, неординарных идей.
Теория научного коммунизма (Маркс, Энгельс, Ленин) тоже идея космическая, однако основана на безбожии и на применительном уровне строилась на антигуманной теории классового антагонизма, по которой рабочий класс - гегемон, удостаивался права уничтожать враждебный класс капиталистов и кулаков, и завладевать их имуществом и иными материальными благами. То-есть, данное учение попирало Божьи заповеди: не убей, не укради, не пожелай чужого, и было замешано на крови своих ближних. Поэтому коммунизм потерпел фиаско.
Что-бы выжить цивилизации не подходит ни коммунизм, ни капитализм. Нужно строить новое человеческое общество общепланетарного плана, основаное на новых гуманитарно-социальных, трансинформационных принципах, в котором общими (не профильными) делами может и должен управлять суперкомпьютер.
Как доказательство тому, что сходные идеи одновременно приходят на ум, и воплощаются конкретные теории многим людям в одно и тоже время, предлагаю, для ознакомления желающих, собственную концепцию выживания человечества в виде десяти глобальных антикризисных мер (на украинском языке), опубликованых в моей книге "Євангеліє від Єви" (укр.).

Десять глобальних антикризових заходів

Найвища святість у Всесвіті – Господь-Бог,
найвище благо природи – планета Земля,
найвища цінність на Землі – Людина!.

Так звані комуністично-планово-класові, капіталістично-ринкові, націонал-демократичні, ліберальні, соціал-націоналістичні, тоталітарно-шовіністичні, авторитарні та профашистські державні режими себе спровокували перед власними народами і історично вичерпали свої владно-організаційні можливості в забезпеченні життєздатності своїх народів. Відтак державність країн світу приходить в занепад. А тому, щоб покращити свою політично-правову, соціально-гуманістичну та економічну природу, виправдати своє існування, державам і народам пропонуються заходи для встановлення єдиного справедливого світового укладу, який забезпечить виживання людської цивілізації на планеті Земля.

1. Негайно – припинити абсолютно всі війни на планеті. Керівник держави, що всупереч волі ООН, розпочне чи не припинить війну піддається міжнародному кримінальному трибуналу.
Виключити війну та застосування військової сили з міжнародної політики держав. В десять разів скоротити армію, залишити гвардію ООН для здійснення миротворчих місій, а в країнах – роти почесного караулу.
Негайно ліквідувати у всьому світі всі види зброї масового знищення: ядерної, лазерної, нейтронної, хімічної, бактеріологічної, геосейсмічної, психотропної, вогнеспустошувальної тощо.
Залишити тільки індивідуальну вогнепальну та броньовану безракетну.
Закрити дослідження, виробництво та випробування існуючих та нових видів зброї.
Докласти переговорних зусиль урядами країн світу про поступове синхронне знищення арсеналів звичайних озброєнь.
Конверсія всіх мілітарних виробництв, переведення передових військових нана-технологій у цивільне виробництво.
Переорієнтувати передові військові технології для застосування у виробництві високоякісної продукції для населення країн та на освоєння космічних програм в інтересах всього людства. Перевід автотранспорту на електричні та водневі двигуни.
Всі мілітарні (збройні) сили країн перевести в підпорядкування органів надзвичайних ситуацій, так званої Армії Спасіння.
Заповідь „не убий” стосується як людини так і держави.
Воля – не сваволя!

2. Перехід всіх країн світу на єдину грошову одиницю (суперасигнацію). Виключити з ділового обігу поняття „валюта” щодо розрахункових коштів (грошей).
Розробка і виробництво під егідою ООН єдиної грошової одиниці світу і передача кожній країні грошових коштів по кількості населення з розрахунку 5000000 грошових (умовних) одиниць на 1 особу. Золотий запас країни до уваги при цьому не приймається. „Золото” – це люди!
А поки що світ мусить перейти на єдину валюту спочатку – як засобу транснаціональних розрахунків між державами, а потім впровадження такої одиниці для внутрішньо-державного обліку праці громадян.
Гра на біржі стає економічно безглуздою; фінансові піраміди обвалюються самі собою.
Ніхто не має права наживати мільйони-мільярди на продажу-перепродажу папірців, які звуть валютою. Ніхто не вправі жити з нетрудового доходу, праця має бути суспільно-корисною (а не шкідливою), і тільки така праця підлягає оплаті.

3. Повне і беззастережне списання всіх наявних в кожній країні боргів – перед державами, фондами, банками, з боку всіх юридичних та фізичних осіб.
Все фінансове життя планети починається з абсолютного нуля.
Що віддав – те твоє, що притримав – те втратив.
Лихва (відсотки) є нетрудовим доходом, що узаконює право на рабство.

4. Всі банки переходять у власність держави, на території якої вони розташовані через тимчасові державні адміністрації. Єдина державна (національна) банківська система обліку праці в кожній країні, зі збереженням робочих місць працівників нині чинних банківських установ.
У єдиної „кровоносної” – фінансової системи повинне бути одне серце – держава.
Життєво-важливі підприємства енергетики, газо- та вуглевидобутку, хімічної та металургійної промисловості, житлово-комунального господарства та транспорту і електрозв’язку – переходять у власність держави.
Держава потрібна постільки, поскільки вона здатна прокормити і забезпечити свій народ. А тому вона повинна мати потужний економічний і фінансовий ресурс-контроль.
Держава для народу, а не народ для держави.

5. Введення в кожній країні єдиного довічного державного (безпроцентного) кредиту для кожного новонародженого громадянина в розмірі вартості життя людини віком до 100 років, а саме – 5000000 умовних грошових одиниць (умовно-розрахункових асигнацій – УРА). Обов’язкове повернення громадянином довічного державного кредиту державі кожним працездатним громадянином шляхом трудового помісячного погашення зарплатою в розмірі не менше 7000 умовних грошових одиниць по досягненні працездатного віку; труд – обов’язкова умова користування кредитними коштами з рахунку Національного банку. Після відпрацювання єдиного довічного держкредиту – перехід особи на повне державне утримання.
(Даний кредит не успадковується і не переуступається).
В такий спосіб забезпечується рівне право на життя.

6. Введення єдиного світового тарифу зарплат зі встановленням їх верхньої і нижньої межі – не менше 7000 і не більше 10000 умовних розрахункових асигнацій на місяць: від двірника до президента, і – без будь-яких додаткових пільг та преференцій.
Виключення становлять – міжнародні та національні премії за особливі досягнення в науці, культурі, мистецтві, літературі, безпеці людства, що мають світове значення. Премії заносяться до погашення єдиного держкредиту.
Зарплата мусить бути заробленою своєю особистою чесною працею, на яку ти здібний. Зате моральне заохочення в будь-яких формах – без обмеження.

7. Скасування в торговому обороті реклами та витрат на неї у засобах масової інформації та на зовнішньо-просторових носіях, за виключенням анотації до товару на місці його продажу або в інтернеті на власних сайтах виробника чи продавця; плюс – виставки-ярмарки.
Люди не повинні платити за рекламу, витрати на яку включаються у вартість товару, люди не є спонсорами бізнесу рекламодавця. Краща реклама – сам якісний товар, а не фуфло в красивій упаковці.
З метою подолання агресії та створення позитивної людської ментальності – зняти з прокату у всіх країнах, знищити і категорично заборонити продукування фільмів та комп’ютерних ігор, заснованих на вбивстві, знищенні, людей, глумі, насильстві та знущанні над живими істотами, фільмів-жахів та всякого роду трилерів і картин, що стосуються діяльності сатаністів. Всі ігрові казино та автомати закриваються назавжди за відсутністю готівкових грошей. Всі виграші є юридично нікчемними від початку. Гра на біржах – прирівнюється до азартної.

Людське життя – священне.
Наруга над людськими душами, як і їх спокуса азартом – неприпустимі: душа Божа частка Людини, а тому – наруга над душею – це наруга над Богом.
Психологічне і моральне здоров’я людини – запорука існування цивілізації.

8. Землю – як дар Божий, як природний космічний об’єкт, не створений людською працею, – виключити з товарного обороту і передати у надбання кожного народу. При цьому надати державі конституційного права передавати землю фізичним та юридичним особам по нормах, на засадах довічного безкоштовного користування, зі сплатою щорічного держподатку на землю.
Батьківщина не продається.

Люди не вправі зазіхати на те, що належить тільки Богові.

9. Забезпечити рівні можливості в бізнесі: кожному підприємцеві на відкриття і ведення своєї діяльності – надається разовий безпроцентний державний кредит в розмірі – до 1000000 умовних грошових одиниць, що витрачається підконтрольно (нац)держбанку на реалізацію конкретної, затвердженої державою, бізнес-програми.

10. Створення єдиного загально-планетарного Уряду без жидо-масонів під егідою ООН – уряду порятунку та виживання людської цивілізації. Принцип – „один Бог, один Всесвіт, одна Земля, одне Людство, один Уряд”.
Створення в Уряді єдиного представництва планети Земля для наведення і розвитку контактів з Міжпланетною Космічною Коаліцією.
Принцип розумної достатності в збагаченні, доход мусить бути тільки трудовим.
Непомірне особисте матеріальне багатство огидне і аморальне збочення, прагнення присвоїти Божий світ.

Світовий надурядовий орган – Рада Старійшин з досвідчених священників та правників у відставці, з контрольно-дорадчими та просвітницькими функціями.
Консолідація всіх місцевих урядів планети і вироблення єдиної антикризової програми розвитку, яку кожен уряд приймає до неухильного виконання.
В основу діяльності урядів усіх країн покласти передову науку. Обмін НАНА-технологіями між урядами країн здійснювати безплатно в рамках Єдиного Договору під егідою ООН.
Влада на землі (за Біблією) належить Дияволу: хто прагне влади над іншими людьми – є слугою Диявола!
Загальнопланетарні заходи здійснюються з єдиного центру.

Обов’язкове планування:
Єдиний загальнопланетарний стратегічний план розвитку цивілізації на (50, 75) 100 років.

Політичний уклад: соціальна (гуманістична) теократія.
Економічний уклад: Всенародний державний (плановий) капіталізм.

„В світі настане „Золотий вік”, коли до влади прийде секта філософів, що зневажають смерть, шанобу і багатства”.
Нострадамус

„Світом повинна правити безкорисна творчо орієнтована група людей – аристократів духу”.
Піфагор
 
27 11 2012, 01:51 URL сообщения
 

Перейти:  


Вы не мoжeте начинать темы
Вы не мoжeте отвечать на сообщения
Вы не мoжeте редактировать свои сообщения
Вы не мoжeте удалять свои сообщения
Вы не мoжeте голосовать в опросах



Движется на чудо-технике по сей день
Соблюдайте тишину и покой :)

 

 


Новости | Библиотека Лотоса | Почтовая рассылка | Журнал «Эзотера» | Форумы Лотоса | Календарь Событий | Ссылки


Лотос Давайте обсуждать и договариваться 1999-2019
Сайт Лотоса. Системы Развития Человека. Современная Эзотерика. И вот мы здесь :)
| Правообладателям
Модное: Твиттер Фейсбук Вконтакте Живой Журнал
Рейтинг@Mail.ru Rambler's Top100